Beşiktaş, basketbolda yine hüsran

Basketbolda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Beşiktaş Sompo Japan, Galatasaray derbisinde inanılmaz bir şekilde yenildi

Basketbol Birinci Ligi'nde Beşiktaş Sompo Japan büyük bölümünü önde götürdü derbide Galatasaray'a 4. periyotta rakibine yenilmekten kurtulamadı. 

Dengede başlayan maçta ilk çeyrek 17-17 sonuçlanırken bençten gelen Cenk Akyol, Beşiktaş'a enerji verdi. Bu çeyrekte 10 sayı bulan Cenk'in katkısı ile Beşiktaş soyunma odasına 35-30 önde gitti. Bu kez devreye Hamilton girerken 3. periyotta 11 sayı bulan ABDli oyuncunun katkısı ile fark 10 sayıya kadar çıktı ve son bölüme 59-52 girildi. Son bölümde Davis'in alçak posttaki etkisi ile Galatasaray yeniden oyuna ortak oldu ve bitime 5 dakika kala fark 1'e indi. (63-62) Sakat sakat oynayan McCollum, önce dışarıdan bulduğu isabet ardından çaldığı toptan sonra gelen sportmenlik dışı faulle takımının rüzgarı arkasına almasını sağladı. Beşiktaş hücumda tekdüze kalırken Galatasaray, son 3.27'de Schilb'in devreye girmesiye 72-65 öne geçti. Sarı Kırmızılılar McCollum'un son noktayı koymasıyla serisini 21-2'ye getirirken 76-65 öne geçti ve maçı 76-71 kazandı.



EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI