Beşiktaş-Bourg maçı hangi kanalda?

Eurocup yarı final ikinci maçında Beşiktaş, Fransa ekibi Mincidelice JL Bourg'u Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk edecek. İşte maçın detayları:

Beşiktaş Emlakjet - Mincidelice JL Bourg: Yayıncı ve Maç Detayları

Eurocup yarı final ikinci maçında Beşiktaş, Fransa ekibi Mincidelice JL Bourg'u Sinan Erdem Spor Salonu'nda konuk edecek. İşte maçın detayları:

Yayıncı ve Maç Saati

Karşılaşma, Türkiye saatiyle 20.45'te başlayacak ve TRT SPOR kanalından canlı yayınlanacak.

İlk Maçın Ardından

Beşiktaş, yarı finalin ilk maçında deplasmanda rakibine 86-74 yenilmişti. Siyah Beyazlı ekip, bu maçta galip gelerek seriyi üçüncü maça taşımayı hedefliyor.

Serinin Durumu

Bourg'un kazanması halinde Beşiktaş Emlakjet kupaya veda ederken, Fransa temsilcisi adını finale yazdıracak. Ancak Beşiktaş'ın galibiyeti durumunda ise serinin üçüncü maça taşınması söz konusu olacak.

Üçüncü Maçın Yeri ve Tarihi

Serinin üçüncü maçı, 3 Nisan Çarşamba günü Fransa'da oynanacak. Bu maçın sonucu, finale yükselen takımı belirleyecek.

Beşiktaş Emlakjet'in Eurocup yolculuğundaki kritik maçlarından biri olan bu karşılaşmayı, taraftarlar heyecanla bekliyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI