Beşiktaş, Königsdörffer'in peşinde

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'a yakıştırılan Dresden'in golcüsü Ransford-Yeboah Königsdörffer, Hamburg'a imza atmaya çok yakın...

Sosyal medya hesaplarının Beşiktaş’a münasip gördüğü Ransford-Yeboah Königsdörffer çok büyük bir sürpriz olmazsa Hamburg’a transfer olmak üzere…

BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ HAMBURG

Kicker’in haberine göre Hamburger SV,  Gladbach orta saha oyuncusu Laszlo Benes ve Dynamo Dresden’in forveti Ransford-Yeboah Königsdörffer ile sözleşme imzalamaya çok yakın. Alman futbol dergisine göre, 24 yaşındaki Bene bu hafta içinde HSV tarafından basına tanıtılacak. II. Bundesliga takımı, Königsdörffer ile kişisel şartlarda anlaştıktan sonra Dynamo Dresden ile bir transfer ücreti için pazarlık yapıyor.

KONİGSDÖRFFER, YERİ DOLMADAN SATILMAYACAK

Ancak Dresden, Ganalı forvet Ransford-Yeboah Konigsdoffer’ün Hamburg SV'ye transferini geciktirmeye hazırlanıyor.  Spor direktörü Ralf Becker'e göre, kulüp sadece Königsdoffer’i doğru fiyata ve iyi bir yedek aldıklarında gönderecek. Becker; “Çeşitli faktörler var. Biri ücretin miktarı, diğeri ise elimizden geldiğince onun gidişini telafi etmemiz gerekliliği. İyi oyuncular almamız için paraya ihtiyacımız var. Henüz orada değiliz. Bu yüzden oyuncular şimdi burada ve bu durum uzun süre daha bu şekilde devam edebilir" dedi.

Fotospor


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI