Beşiktaş taraftarı isyanda

Beşiktaş Sompo Japan'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka'ya elenmesi taraftarları kızdırdı

Beşiktaş Sompo Japan'ın, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Pınar Karşıyaka'ya elenmesi taraftarları kızdırdı. Beşiktaş basketbol şubesinin coach Ufuk sarıca ile birlikte atağa geçtiğini belirten taraftarlar, yönetim kurulunun basketbola ilgisizliğini eleştirdi. Sosyal medyadaki bazı yorumlarda, ''Sayın başkanımız hiçbir oyuncu ve kuruma borcumuz yok iddiasında ama Beşiktaş'ın FIBA'ya  500 bin TL borcu aylardır ödenmiyor ve bu yüzden transfer yasaklısıyız. Bir oyun kurucu transferi yapılsaydı belki Avrupa kupasının şampiyonluğu gelecekti'' görüşlerine yer verildi. 

Birçok taraftar ise Beşiktaş'ın Karşıyaka karşısında 18 sayıdan turu vermesinde Ufuk Sarıca'yı suçlu gösterdi. Taraftarlar yorumlarda Sarıca'nın milli takım baş antrenörü olduktan sonra Siyah-Beyazlı takımda konsantre sorunu yaşadığını vurguladı. Taraftarlar, ''Sarıca'nın bugüne kadar en büyük başarısı Karşıyaka'yı şampiyon yapması. Şenol Güneş'le bir tutulması büyük yanlış'' görüşünü belirtti.  


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI