Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor

Beşiktaş, yeni sezon için transfer atağını başlattı. İşte Beşiktaş'ta son dakika tranfser gelişmesi.

Beşiktaş Transferde Bombayı Patlatıyor: Steven Berghuis Radarında!

Beşiktaş, yeni sezon için transfer atağını başlattı. Siyah-Beyazlılar, sağ kanat pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor ve deneyimli bir oyuncunun transferi için adımlar atmaya başladı.


Transfer Görüşmeleri Başladı

Teknik direktör Fernando Santos'un talebi üzerine harekete geçen Beşiktaş Yönetimi, sağ kanat hattını güçlendirmek için çalışmalara başladı. Lig sonunda Rachid Ghezzal'la yollarını ayıracak olan Beşiktaş, bu bölge için tanıdık bir ismi gündemine aldı.

Steven Berghuis Radarında

Beşiktaş'ın radarındaki isimlerden biri, sezon başında da takip edilen Ajax'ın yıldız oyuncusu Steven Berghuis. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın, 32 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusunu yakından takip ettiği belirtiliyor.


Hücumda Çok Yönlü

Feyenoord'dan 5.5 milyon Euro karşılığında Ajax'a transfer olan Berghuis, bu sezon Kırmızı-Beyazlı formayla 26 maça çıkıp 7 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 10 numara ve sol kanatta da görev yapabilen deneyimli oyuncunun Ajax'la olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. 

Orhan Yıldırım - Fanatik

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI