Beşiktaş'a hapis yatmamak için mi geldi?

Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos'un Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde vergi kaçırmakla suçlandığı ortaya çıktı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un Vergi Sorunları Ortaya Çıktı

Beşiktaş'ın teknik direktörü Fernando Santos'un Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırdığı dönemde vergi kaçırmakla suçlandığı ortaya çıktı. Santos'un, Portekiz dışına çıkmasıyla ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Vergi Kaçırma İddiaları

Santos'un, Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırdığı süre zarfında iki kez eksik gelir göstererek vergi kaçırmakla suçlandığı belirtildi. Üçüncü bir suçlama gündeme geldiği için olası bir hapis cezasından kaçmak amacıyla ülke dışına çıktığı iddia edildi. Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği biliniyor.

Mahkeme Kararları

Record Gazetesi:

Fernando Santos, vergi makamlarına açtığı 4,5 milyon euroluk davayı kaybetti. İdari Tahkim Mahkemesi, Santos'un Portekiz Futbol Federasyonu (FPF) ile yaptığı sözleşmenin mali çerçevesine ilişkin talebini reddetti.

Observador Gazetesi:

Mahkeme, FPF'yi Fernando Santos'un sözleşmesini göstermeye zorladı ancak organizasyon itiraz edecek.

Sapo Gazetesi:

Fernando Santos, vergi makamlarına hiçbir borcunun olmadığını açıkladı. Ayrıca, Femacosa ile olan sözleşmenin kamuoyu önünde kabul edilmemesinden üzüntü duyduğunu belirtti.

Maaşı açıklanmadı 

Fernando Santos'un Beşiktaş'tan aldığı ücret açıklanmasa da, KAP'a yapılan ve gizli tutulan açıklamalardan çok daha yüksek bir yıllık maaş aldığına dair iddialar bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI