Batuhan Karadeniz'e açtı ağzını, yumdu gözünü!

Eski sevgilisinden Batuhan karadeniz'e sert tepki...

Batuhan Karadeniz'in Wanda Nara ve Mauro Icardi Tepkisi Aleyna Eroğlu'ndan Yanıt Aldı


Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı banyo görüntüleri, eski futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından eleştirilmişti. Ancak Karadeniz'in bu tepkisine, eski sevgilisi Aleyna Eroğlu sert bir yanıt verdi.


Batuhan Karadeniz'in, Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin banyoda öpüşme sahnelerine tepki göstererek "ahlaksız" olarak nitelendirmesi büyük yankı uyandırmıştı. Ancak Aleyna Eroğlu, Karadeniz'in bu tepkisine eski ilişkilerini hatırlatarak yanıt verdi.


Eroğlu, sosyal medyada paylaştığı bir videoda, Karadeniz'e şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olduklarını ve hakkında 4,5 yıla kadar hapis istendiğini hatırlattı. Ayrıca Karadeniz'in eski sevgilisinden borç aldığı ancak geri ödemediği ve otel odasında başka bir kadınla yakalandığı iddialarını da dile getirdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI