Beşiktaş'a süper transfer

Beşiktaş, Yeni Sezona Güçlü Bir Savunma İle Hazırlanıyor: 10 Milyon Euroluk Transfer Gündemde

Beşiktaş, tarihinin en başarısız sezonlarından birini geçirmesinin ardından gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Savunma hattını güçlendirmeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, 10 milyon euroluk bir savunmacıyı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Beşiktaş'ın Genel Koordinatörü Samet Aybaba, önceki akşam UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçında karşı karşıya gelen ve 1-1 sona eren Sporting-Atalanta mücadelesini yerinden takip etti. Aybaba'nın Atalanta'nın tecrübeli savunma oyuncusu Berat Djimsiti'yi izlediği ve Sporting Lizbon'un formasını terleten Sebastian Coates'i de takip listesine aldığı öne sürüldü.

Berat Djimsiti'nin güncel piyasa değeri 10 milyon euro ve bu sezon İtalyan ekibi Atalanta'da 34 maçta görev alırken 1 gol kaydettiği belirtildi. Aybaba'nın ayrıca Sporting Lizbon'un kaptanı Coates'i de transfer listesine eklediği ve her iki oyuncu hakkında detaylı bir rapor hazırladığı ifade edildi.


Transfer görüşmelerinin devam ettiği belirtilirken, Aybaba'nın her iki oyuncudan olumlu yönde görüş bildirdiği öğrenildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI