Beşiktaş'a Wolf müjdesi

Beşiktaş'a Wolf Müjdesi! Menajerinden Olumlu Yanıt

Beşiktaş'a Wolf Müjdesi! Menajerinden Olumlu Yanıt

Şampiyonluk yarışından erken kopan ve tek hedefi Türkiye Kupası olan siyah-beyazlılar, gelecek sezon daha güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Portekizli teknik adam Fernando Santos'un Onur Bulut ve Svensson'un performansının yetersiz olduğunu belirtmesi üzerine sağ bek arayışlarına başlayan yönetimin, daha önce de gündemine gelen Borussia Dortmund forması giyen Marius Wolf için yeniden masada olduğu öğrenildi. Takvim'in haberine göre, Alman oyuncunun menajeriyle geçtiğimiz günlerde bir araya gelen yönetimin bu görüşmeden olumlu bir şekilde ayrıldığı öğrenildi.

Santos Çok İstiyor

Siyah-beyazlı kurmayların Wolf'un temsilcisiyle ilerleyen dönemlerde bir görüşme daha yaparak transferi şekillendirmesi bekleniyor. Alman ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek 28 yaşındaki sağ bek de şartların oluşması halinde Türkiye'de forma giymeye sıcak baktığı da gelen haberler arasında. Bu sezon Dortmund formasıyla 23 maçta 1164 dakika şans bulan tecrübeli futbolcu 1 asiste imza attı.

Fotomaç 




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI