Beşiktaş'ı Allah korumuş!

Ocak transfer döneminde Beşiktaş'a Gabigol olarak bilinen Gabriel Barbosa'nın yazılması, kulüp içinde dikkat çekti.

Beşiktaş'a Ocak Transfer Döneminde Gabigol İddiası: Gerçek Ortaya Çıktı

Ocak transfer döneminde Beşiktaş'a Gabigol olarak bilinen Gabriel Barbosa'nın yazılması, kulüp içinde dikkat çekti. Menajerler ve sosyal medyada etkili olan "çantacı fenomenler" tarafından gündeme getirilen bu iddia, başkan Hasan Arat ve kurmaylarını ikna edemedi.


Ciddiye almadı! 

Hasan Arat'ın ifade ettiği gibi, Gabigol gibi yüksek bonservisli ve yüksek maaşlı bir oyuncunun Beşiktaş'a transferi neredeyse imkansızdı. Ancak menajerler ısrarla kulübe teklifler sundular. Bonservis bedelleri 15-18 milyon euro arasında, yıllık maaş bedelleri ise 2.5-3.5 milyon euro arasındaydı. Beşiktaş, bu tekliflere ciddiye almamaya karar verdi ve üzerinde durmadı. Sonradan ortaya çıkan gerçekler, bu kararın doğru olduğunu gösterdi.


2 yıl ceza

Gabigol'un doping testinde sahtekarlık yaptığı gerekçesiyle aldığı 2 yıl futboldan men cezası, durumu daha da karmaşık hale getirdi. Geçen hafta başlayan ve dün sona eren doping davası, Gabigol'un ciddi bir yaptırımla karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Brezilya Anti-Doping Yasası'nın 122'nci maddesini ihlal etmekle suçlanan Gabigol, cezasının 4 yıla kadar uzatılmasını riske atıyor. Beşiktaş'ın bu transfer iddiasına ciddi bir şekilde yaklaşmaması, sonradan ortaya çıkan bu gelişmelerin ne kadar doğru bir karar olduğunu gösteriyor. 

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI