Beşiktaşılı taraftarlardan Mario Gomez'e çağrı

Beşiktaşlı taraftarlar Mario Golmez'in yeniden Siyah-Beyazlı formayı giymesi için sosyal medyayı salladı

Beşiktaş taraftarından büyük Gomez harekatı!


Beşiktaş taraftarı, Türkiye'de yaşanan durumdan dolayı geri dönmeyeceğini açıklayan Mario Gomez için Twitter'da hashtag açtı, Alman yıldıza 'Geri dön' dedi!


Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş’ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Mario Gomez için siyah-beyazlı taraftarlar yeniden umutlandı.


Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında, Mario Gomez için söylediği, “Mario belki ileride Beşiktaş’ta yeniden görev alır. Biz onu çok sevdik. Belki ileriki dönemlerde gelir, bakarsınız şimdi gelir” şeklindeki ifadeleri sonrasında taraftarlar Twitter’da harekete geçti.


Alman yıldıza için “Come back Mario Gomez” (Geri dön Mario Gomez) hashstag’i açan siyah-beyazlı taraftarlar, Twitter’ın gündeminde zirveye oturdu.


Öte yandan Alman yıldız için ortaya atılan Dortmund haberleri sonrasında Bundesliga devinden açıklama yapıldı ve Mario Gomez ile ilgilenmedikleri belirtildi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI