Beşiktaş'ın transferdeki önceliği

Beşiktaş Yönetimi, transferde önemli kararlara imza atıyor.

Beşiktaş, genç futbolcu Fahri Kerem Ay ile geçen hafta profesyonel sözleşme imzaladı ve kulüp bu stratejiyi sürdürmeye kararlı.

Feyyaz Uçar açıkladı 

Siyah beyazlılarda futbol şubesinden sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, yeni sezonda kadroda yerli oyunculara daha çok şans verileceğini belirtirken hem kendi öz kaynaklarından hem de Avrupa’da alt yapıdan yetişen gençleri takıma kazandıracaklarını ifade etti.

Transferde hedef yetenekli ve gelecek! 

Samet Aybaba ile birlikte Avrupa’da yetenekli ve gelecek vadeden oyuncuları takip ettiklerinin altını çizen Uçar, “Şu anda listemizde İngiltere, Almanya, Avusturya, Hollanda’da tespit ettiğimiz futbolcular var” yorumunu yaptı. Samet Aybaba ise yurt içinde özellikle Anadolu’da alt yapılarında önemli yetenekli isimleri de takip ettiklerini ve yoğun çalışma içinde olduklarını belirtti. 

İsmail Er - Hürriyet 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI