Beşiktaş'ın yeni kulüp binası açıldı

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı içerisinde hizmete giren Beşiktaş'ın yeni kulüp binası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı içerisinde hizmete giren Beşiktaş'ın yeni kulüp binası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'ya taşınan yeni kulüp binasının açılışını bugün gerçekleştirdi. Açılışa Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Beşiktaş Kulübü'ne yakışır muhteşem eserleri kazandırdılar. Yine sportif faaliyetlerde çok önemli başarılara imza atmaya devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kırmızı kurdeleyi keserek yeni kulüp binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışın ardından açıklamlarda bulunan Fikret Orman, "5 ayrı birimi buraya taşıdık. Televizyonu taşıyacağız. 2 bin 700 metrekare mekana taşınmış olduk. Çıktığımız yerleri kiraya vererek 700 bin dolarlık kira geliri elde ettik. Buraya taşınmakla beraberde 4 milyon TL'lik bir tasarruf sağlamış olduk. Hayırlı uğurlu olsun ve camiam adına Değerli Bakanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Müezzinoğlu: "Başkanımıza teşekkür ediyoruz"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, Beşiktaş başkanı Fikret Orman'a tebriklerini sunarak, "Yönetim, Beşiktaş Kulübü'ne yakışır muhteşeme serleri kazandırdı. Yine sportif faaliyetlerde çok önemli başarılara imza atmaya devam ediyorlar. İnşallah bu sene yenileri de gelmeye devam edecektir. Az önce kısmen gördük güzel mekanlar olmuş. Başkanımıza teşekkür ediyoruz ve çalışanlara da hayırlı uğurlu olsun diliyorum. kırıcı olmadan tatlı bir rekabetle ve milli bir ruhla birlik ve beraberlik içerisinde sporun güzelliklerini yansıtacak şekilde, bir dönemin olmasına da vesile olsun diyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI