Beşiktaş'ta Orkun Kökçü gelişmesi

Beşiktaş, mutsuz olduğu belirtilen 23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için adımlar attı.

Beşiktaş, transfer stratejilerini yenileyerek Orkun Kökçü'yü kadrosuna katma girişiminde bulundu. Feyenoord'dan 25 milyon Euro karşılığında Benfica'ya transfer olan Kökçü, teknik direktör Schmidt tarafından milli maçlar öncesinde eleştirilere maruz kalarak kadro dışı bırakılmıştı.

Beşiktaş Orkun Kökçü'yü transfer etmek istiyor 

Beşiktaş, mutsuz olduğu belirtilen 23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek için adımlar attı. İlk olarak Kökçü ile olumlu bir görüşme gerçekleştiren siyah-beyazlılar, ardından Benfica ile temas kurdu. Ancak Benfica'nın talebi, Beşiktaş cephesinde şaşkınlık yarattı.

Şok istek

Portekiz ekibi, Orkun Kökçü'nün bonservisinin yarısına karşılık, Gedson Fernandes'in tapusunu istedi. Bu talep karşısında Beşiktaş, şimdilik geri adım attı ve görüşmeleri durdurdu. Ancak Samet Aybaba'nın görüşmelere devam ettiği belirtiliyor.

Diğer yandan, Benfica Başkanı Rui Costa'nın, yüksek bir meblağ ödeyerek transfer ettikleri Kökçü'yü kolayca bırakmak istemediği, milli takım dönüşünde görüşme yapacağı öğrenildi. Bu görüşmenin ardından tekrar bir durum değerlendirmesi yapılacak.

Kadro dışı kalmıştı! 

Orkun Kökçü, Schmidt'in verdiği rolü uygun bulmadığı için ünlü teknik adamı basın yoluylu eleştirmişti. 

Bu sezon Benfica ile 34 maça çıkan 23 yaşındaki milli oyuncu, 3 gol ve 10 asistlik performans sergileyerek toplamda 13 gole doğrudan katkı sağladı.






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI