Beşiktaş'ta Simon Terodde sesleri

Mario Gomez'in Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceği muamması devam ederken siyah-beyazlıların sürpriz bir ismi takip ettiği ortaya çıktı

Mario Gomez'in Beşiktaş'a dönüp dönmeyeceği muamması devam ederken siyah-beyazlıların sürpriz bir ismi takip ettiği ortaya çıktı... Stuttgart'ta forma giyen Simon Terodde. Revier Sports’ta  Bundesliga 2'nin değerlendirildiği programda oyuncunun ilk olarak 3-3 biten ve 2 gol attığı Dresden maçında siyah-beyazlıların dikkatini çektiği ardından iki maçta daha canlı olarak izlendiği iddia edildi.

Beşiktaş'ın 24 yaşındaki golcü için bir teklif yapmadığı ama Şampiyonlar Ligi'ni vaadetmesi durumunda Stuttgart'ın 1.92'lik dev yıldızını elinde tutamayacağı belirtildi.

Terodde'nin Beşiktaş tarafından keşfedilmesinin sırrının ise Berkay Özcan olduğu gündeme getirildi. Bir süredir 19 yaşındaki yıldız adayını takip eden Türk ekibinin, Berkay sayesinde Alman yıldızı da gündemine aldığı iddia edildi.

Simon Terodde kimdir?

29 yaşındaki Simon Terodde, Duisburg altyapısında yetişti. Düsseldorf, Köln, Union Berlin, Bochum ve Stuttgart'ta forma giydi. Stuttgart'ta futbol hayatını sürdüren Simon Terodde, bu sezon Bundesliga 2'de 26 maçta 17 gol atıp, 2 asist gerçekleştirdi. 1.92 boyundaki golcü oyuncunun takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Alman golcünün transfermarkt değeri ise 3 milyon Euro.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI