Beşiktaş'tan Advocaat'a sert yanıt

Beşiktaş Kulübü, Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'ın suçlamalarına sert yanıt verdi

Son olarak Sarı-Lacivertliler’in Bursa karşısında aldığı beraberliğin ardından konuşan ve Beşiktaş’ı hedef alan teknik direktör Dick Advocaat’ın sözlerine Siyah-Beyazlılar’dan yanıt gecikmedi.

Hollandalı çalıştırıcının, “Beşiktaş’ın federasyonda çok dostları var” şeklindeki imalı açıklamasına yönetici Hakan Kalkavan sert tepki gösterdi.

'BEŞİKTAŞ’I KİMSE KOLLAMIYOR’

Habertürk’e konuşan Beşiktaş yöneticisi Hakan Kalkavan, Advocaat’ın açıklamalarına şaşırdıklarını belirtti.

Kalkavan, “Advocaat geldiği günden beri yaptığı açıklamalarda hep sağduyulu oldu ve olumlu mesajlar verdi. Polemiklere girmeyen bir karakter gösterdi. Biz kendisini böyle olumlu bir insan olarak tanıdık. Kendisi böyle biri değildi, ne oldu da değişti? Bu açıklamalar onun kendisinin gerçek düşünceleri değil, onu yönlendirmişler ve bunu yapanlar da belli. Bu açıklamaların gerçek sahibi şunu iyi bilmeli ki; kimse Beşiktaş’ı kollamıyor. Karabük önünde de bunu gördük” diye konuştu.

HT Spor

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI