Beşiktaş'tan derbi zaferi

Kadınlar basketbol Ligi'nde Beşiktaş, Galatasaray'ı mağlup etti

Kadınlar Basketbol Ligi'nin 21. haftasında Beşiktaş, Galatasaray'ı 89-76 yendi. Galatasaray, aralarındaki son 10 maçta Beşiktaş'a ilk defa yenilirken, daha önce 68 sayı üstü yemediği rakibinden bu maçta 89 sayı yedi. Beşiktaş 13. galibiyetini, Galatasaray 5. mağlubiyetini aldı.

Periyotlar:

1. Çeyrek: 28-17

2. Çeyrek: 22-22 (50-39)

3. Çeyrek: 22-19 (72-58)

4. Çeyrek: 17-18 (89-76)

Kübra Siyahdemir: ‘Gururluyuz’

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'nın yıldız  oyuncusu Kübra Siyahdemir karşılaşma sonrası şunları söyledi; “Arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Evimizde Fenerbahçe’den sonra Galatasaray’ı da yendik. Bunun için gururluyuz. Rakibi de oyunlarından dolayı kutluyorum.”

Aziz Akkaya: ‘Oyuncularım yürekten oynadılar’

Beşiktaş Antrenörü Aziz Akkaya ise verilen desteğe teşekkür etti; “Sezona kötü başlamıştık. Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin desteğiyle buralara kadar geldik  Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bize çok güzel destek oldular. Onların desteğiyle yenemeyeceğimiz rakip yok. Her geçen gün oyunumuz gelişiyor. Oyuncularım yürekten oynayarak kazanmayı bildiler.”

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI