Beşiktaş'tan Dudu harekatı

Spor Toto Süper Lig’in milli araya girmesinin ardından gelecek sezonun transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Siyah-Beyazlılar, ilk hedefi Brezilya olarak belirledi.

Spor Toto Süper Lig’in milli araya girmesinin ardından gelecek sezonun transfer çalışmalarını yoğunlaştıran Beşiktaş'ta ilk hedef Brezilyalı Dudu... 

Oyuncu izleme komitesi başkanı Gökhan Keskin’i Güney Amerika’ya gönderen kulübün oyuncu izleme ve taramadan sorumlu yöneticisi Metin Albayrak da bugün Brezilya’nın yolunu tutacak. Stoper hattından forvet bölgesine kadar birçok alanda belirledikleri isimleri yerinde izleyecek olan Metin Albayrak’ın, Palmeiras’ın yıldız ismi Dudu için transfer çalışması yapacağı belirtildi. 

Gökhan Keskin’in uzun süredir takip ettiği tecrübeli oyuncuyu kendisi de değerlendirmeye alacak olan Albayrak, olumlu izlenim edinmesi halinde raporunu hazırlayıp Başkan Fikret Orman’a sunacak.

Değeri tavan yaptı

Palmeiras formasıyla çıktığı 11 maçta 2 gollük performans sergileyen 25 yaşındaki futbolcu için kulübünün 10 milyon Euro’luk (40 milyon TL) bir bedel belirlediği biliniyor. Orta alanın hem sol hem de sağ kanat bölgelerinde forma giyebilen tecrübeli futbolcu, Brezilya Milli Takımı’nın da son dönemde yıldızını parlatan ismi olarak dikkat çekiyor. Dudu, 2 sezon önce Dinamo Kiev’den 3 milyon Euro (12 milyon TL) karşılığında Palmeiras’ın yolunu tutmuştu.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI