Beşiktaş'tan Galatasaray'a kapak resmi!

Beşiktaş, Galatasaray'ın bu sabah Twitter'dan yapmış olduğu UEFA kupalı göndermesine Süper

Beşiktaş, Galatasaray'ın bu sabah Twitter'dan yapmış olduğu UEFA kupalı göndermesine Süper Lig puan durumunun olduğu tabloyu paylaşarak kontrada bulundu.

Avrupa'da ülkemizi başarıyla temsil eden Beşiktaş, dün akşam Vodafone Arena'da Olympique Lyon ile kritik bir maça çıkmış ve dramatik bir sonuçla penaltılarla 7-6 yenilerek UEFA Avrupa Ligi çeyrek final müsabakasını kaybetmişti.


2000 yılında UEFA Kupası'nı müzesine götürerek büyük bir başarıya imza atan Galatasaray, bu sabah resmi Twitter hesabından UEFA kupasının görselini paylaşarak Beşiktaş'a göndermede bulunmuştu.


Bu paylaşımın ardından Beşiktaş da resmi Twitter hesabından Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 takımın puan durumunun bulunduğu bir görsel paylaştı ve Galatasaray'ın dördüncülüğüne imada bulundu. Beşiktaş'ın bu paylaşımının bir sebebinin de Lyon maçından sonra demoralize olan taraftar ve futbolculara moral vermek olduğu öğrenildi.


Galatasaray ne yapmştı? 

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, dün istediği sonucu alamadı. Vodafone Arena'da 42 bin taraftarının önünde 2-1 biten ilk maçın rövanşında turu almak için sahaya çıkmıştı. Ancak işler istediği gibi gitmedi. Kartal, normal süresi ve uzatma süresi 2-1 biten maçın penaltı atışlarında 7-6 yenilerek kupa 2'ye veda etti. 


Galatasaray gönderme yaptı!


Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiği günün sabahında ise Galatasaray'ın sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım oldukça tepki topladı. Sarı kırmızılıların hesaplarından her sabah farklı fotoğraflarla yapılan 'Günaydın Galatasaray Ailesi' adlı paylaşımın görselinde bu kez 2000'de kazanılan UEFA Kupası yer alıyordu. 


Kısa sürede büyük tepki aldı!


Bu paylaşımın altına 'Tarih bir kere yazılır' etiketi de yapan Galatasaray'ın bu tutumu özellikle Beşiktaşlı taraftarlardan tepki topladı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI