Beşiktaş'tan kura açıklaması

Beşiktaş 2. başkanı Ahmet Nur Çebi'den bugünkü kura çekimiyle ilgili açıklama geldi

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Hapoel Beer-Sheva'yı  eleyerek bir üst tura yükselen Beşiktaş'ta ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, iyi bir  kura çekerek yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

 

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çebi,  "İnşallah bir sonraki turda iyi bir kura çeker ve yolumuza devam ederiz. Her  takımı çok ciddi göreceksiniz. Herkesin emeği var, saygı duyacaksınız. 'O takım  kolay, bu takım basit' diye bir şey söylenemez." ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray'la oynanacak derbi maçıyla ilgili olarak da konuşan Çebi,  şunları kaydetti:

 

"Ligde avantajımız olduğunu kabul edebiliriz ama işimiz hala çok zor.  Oynanmamış 13 maçımız var ve her biri çok önemli. Küme düşme mücadelesi veren  takımlar var ve o takımlar çok çetin maçlar çıkaracaktır. Her maçı derbi gibi  görmemiz gerekiyor. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanan maçlar  derbi konusunda ritüel anlam taşıyor. Fakat şampiyonluk çok basit bir şey değil.  Hepimizin tek vücut olduğu bir mücadele dönemi çoktan başladı ve sonuna kadar  devam etmek zorunda."

 

Çebi, maçın hakemi Bülent Yıldırım ile ilgili bir soruya ise "Bülent  Yıldırım çok eski bir hakem. Türkiye Futbol Federasyonunun tayin ettiği bir isim.  Çıkıp adaletli ve hakkaniyetli maç yöneteceğinden şüphem yok. Umarım hata  yapmaz." şeklinde cevap verdi.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI