Beşiktaş'tan Muci bombası

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş'ın Transfer Hareketliliği: Ernest Muci İçin Girişimler Sürüyor

Siyah-beyazlı ekip, Muci transferiyle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Beşiktaş, transfer dönemindeki yoğunluğunu sürdürüyor. Polonya ekibi Legia Varşova'nın 22 yaşındaki yetenekli oyuncusu Ernest Muci için harekete geçen Kara Kartal, transferde bombayı patlamaya hazırlanıyor. 


Legia Varşova, Arnavut Muci'nin bonservis bedelini 10 milyon euro olarak belirledi. Ancak Beşiktaş yönetimi, bu rakamı yüksek bulduğu için oyuncu ile müzakerelere devam ediyor. 


Oyun kurucu, 10 numara pozisyonunda forma giyen genç oyuncunun, kulüp temsilcileriyle yaptığı görüşmede, transferin gerçekleşebilmesi için bonservisinde indirim talep ettiği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi ise bu talebe olumlu yanıt verdi ve kulüpten ciddi bir pay içeren bir teklif sundu.


Ernesto Muci'nin genç yaşına rağmen yüksek performansı, Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos'un da dikkatini çekti. Santos, genç yıldızın takıma büyük güç katacağı görüşünde. Transferin kapanmasına 3 gün kala, Beşiktaş'ın bu transferde kararlı olduğu ve görüşmelerin devam ettiği belirtiliyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI