Burak Döşer: Derin Uyku

''Sayın Fikret Orman üzerinden yapılan suçlamalar... Şenol Güneş-Milli takım ilişkilendirilmesi Talisca-Caner tartışması... Ve en son stadyum çatı meselesi...'' Burak Döşer yazdı

DERİN UYKU

Beşiktaş’ın Başkent kabusu devam etti...

Karşılaşmaya Quaresma ve Babel i yedek kulübesinde bekleterek başlayan bir Beşiktaş vardı. Hücum zenginliğini Cenk ve Negredo ikilisiyle başlayarak yakalamak isteyen Şenol hoca dakikalar ilerledikçe hata yaptığının farkına vardı. 

Özellikle Cenkin sol kanatta etkili olamayışı bu hatayı perçinleyen faktörlerdendi. 

Ancak Şenol Hoca mağlup durumdaki Beşiktaş’ta sahadan Forvet olan Negredo’yu çıkarınca hem 3.bölgedeki hamle hakkını kaybetti hemde hatayı hatayla kapatmaya çalışarak skor ve pozisyon zenginliği anlamında istediğini elde edemedi. 

Karşılaşmaya başlaması gereken şablonu yenik durumdayken ortaya koyması mağlubiyette başrol oynadı. 

Tabiki mağlubiyeti sadece buna bağlamak yersiz olur.

Merkez iki oyuncu Oğuzhan ve Talisca’nın etkisiz futbolları dün akşam ki yenilgide en büyük etkenlerden... İki oyuncununda gününde olmayışları üretkenlik anlamında Beşiktaş’ın elini kolunu bağladı. Buna birde Gençlerbirliği’nin takım halinde topun arkasında kalmaları eklenince pozisyon kısırlığı çeken Beşiktaş’ı iyice zora soktu. 

Aldığım duyumlar Beşiktaş’ın forvette Gignac’la ciddi şekilde görüştüğü yönünde. Olursa faydalı olur. Ancak bu süreçte Şenol hoca Negredo’yu mutlaka kazanmalı. Bunu yedek kulübesinde bekleterek olmayacağı ortaya çıktı. 90 dakika üzerine giderek bildiğimiz Negredo’yu geri getirmeli...

Quaresma....

Her zaman her yazıda bıkmadan yazarım... Quaresma bu takımın hücum gücünün en büyük silahı. Onun olmadığı her maç kaleye gitmekte zorlanırsın. Bu maç bunu yine gördük. Oyuna girdi oyunun seyri değişti...

Bu köprünün altından çok sular geçecek. Ancak Şenol hoca çıkardığı kadroya, oyuncular ise mental anlamda ciddiyet takınmalılar. 

Taraftar Sezon başından beri istediği Beşiktaş’ı izleyemedi. Buna rağmen sahip çıktın çıkmayada devam edecektir. Ancak  oyuncularında buna sahadaki futbollarıyla cevap vermelidirler. 

Örneğin; Oğuzhan’a birisi sahada sadece Cenk’in olmadığını hatırlatsın. Talisca’ya kulübe havası aldırılsın... vs.vs...

Bu sezon Şampiyonlar ligi için önümüzdeki sezonun Şampiyonlar  ligini riske attığımızın farkında değiliz sanırım. 

Beşiktaşlı futbolcular ligde derin uykudayken en kısa sürede uyanmalıdırlar.

Sezon başından beri;

Sayın Fikret Orman üzerinden yapılan suçlamalar... 

Şenol Güneş-Milli takım ilişkilendirilmesi

Talisca-Caner tartışması...

Ve en son stadyum çatı meselesi...

Bunların hepsi bilinçli yapılan bir algı operasyonudur. Beşiktaş camiası kenetlenerek buna müsade etmeyecektir. Çünkü o artık kendisine figüran rolü verilen Beşiktaş yok.

BURAK DÖŞER 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI