David Alaba'dan Galatasaray Mesajı

Bayern Münih'in yıldızı David Alaba'dan ilginç sözler

Bayern Münih'in sol kanat oyuncusu David Alaba, Derin Futbol programında Beşiktaş'la eşleşmeleri hakkında konuştu. Alaba, siyah beyazlıların kolay bir rakip olmadığını savunurken Galatasaray'ın Süper Lig'de şampiyon olmasını istediğini söyledi.

İşte David Alaba'nın açıklamalarından öne çıkanlar;

"Beşiktaş ile eşleştiğimiz için mutluyuz. İstanbul'da bizi nasıl bir atmosferin beklediğini farkındayız. Quaresma üst düzey bir futbolcu ancak korktuğumu söyleyemem. Beşiktaş'ın kolay bir rakip olduğunu düşünmüyorum. Şampiyonlar Ligi her zaman sürprizlere açıktır. Galatasaray'a başarılar diliyorum ve onların şampiyon olmasını istiyorum."


Hatırlanacağı üzere David Alaba, önceki günlerde GS TV'ye açıklamalarda bulunmuştu. Alaba'nın yaptığı açıklamalar şöyleydi;

Ben Viyana’da Türklerle büyüdüm. Birçok Türk arkadaşım vardı. Onlar da beni bir nevi Galatasaray taraftarı olarak yetiştirdi ve ben de Galatasaray'ı tutuyorum.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI