En iyi transfer o olurdu! Beşiktaş'ta transferde hayal kırıklığı

Beşiktaş yönetiminde Tamer Tuna üzüntüsü

“Bu yaz kimseyi almayıp sadece Tamer Tuna’yı takımda tutabilmiş olsaydık dahi çok büyük bir iş yapmış olurduk. Onun gitmesi bizim için büyük kayıp.”

 

BEŞİKTAŞLI yöneticiler yardımcı antrenör Tamer Tuna’nın takımdan ayrılması nedeniyle son derece üzgün... Çok önemli bir değeri kaybettiklerini ifade eden yöneticiler, “Biz Tamer Tuna’yı bir proje olarak göreve getirmiştik. Hatta 2015-16 sezonu başında Şenol Güneş ile anlaşma yapmadan önce Tamer Tuna’yla el sıkışmıştık. Şenol Hoca’nın yanında tecrübesini büyütüp ileride takımın teknik direktörü olmasını istiyorduk. 

 

‘YOLU AÇIK OLSUN’

 

ESKİ futbolcumuz, son derece düzgün bir karakter. Oyuncularla diyaloğu çok iyiydi. Kendisinin son iki yılda kazandığımız şampiyonluklarda ciddi payı var. Bu yaz kimseyi almadığımızı ve sadece Tamer Tuna’yı takımda tutmayı başardığımızı düşünelim... Yine de çok büyük iş yapmış olurduk. Eğer takımda kalsaydı, en büyük transfer olurdu. Onun gitmesi bizim için büyük kayıp. Yolu açık olsun” ifadelerini kullandılar.


Vatan

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI