Ersen Martin'e son görev

İzmir'de vefat eden eski milli futbolcu Ersen Martin, 44 yaşında yaşamını yitirdiği gün toprağa verildi.

Eski Milli Futbolcu Ersen Martin İzmir'de Toprağa Verildi

İzmir'de vefat eden eski milli futbolcu Ersen Martin, 44 yaşında yaşamını yitirdiği gün toprağa verildi. Spor camiasından birçok ismin katıldığı cenaze töreni büyük bir hüzünle gerçekleşti.

Son Yolculuk Bornova'da Gerçekleşti

Ersen Martin'in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi üzerine cenazesi Bornova Yeşilova Mahallesindeki Halife Ömer Camisi'nde defnedilmek üzere tören düzenlendi. Cenaze namazının ardından Martin'in naaşı Işıkkent Mezarlığına defnedildi.

Spor Dünyasından Katılım

Cenaze törenine Martin'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra birçok tanınmış teknik adam katıldı. Feyyaz Uçar, Servet Çetin, Hüseyin Eroğlu, Erkan Sözeri, Rıza Çalımbay, Tamer Tuna gibi isimler, Ersen Martin'e son görevlerini yapmak üzere camiye geldi.

Çalımbay ve Çetin'den Vefa ve Anma

Ersen Martin ile Denizlispor'da çalışan Rıza Çalımbay, genç futbolcunun kaybının büyük bir üzüntü olduğunu ifade etti. Martin'i öğrencisi olarak nitelendiren Çalımbay, onun karakterinin ve kişiliğinin övgüye değer olduğunu vurguladı. Servet Çetin ise Martin'i neşeli, komik ve pozitif bir kişi olarak tanımlayarak onun spor camiasında sevilen bir isim olduğunu belirtti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI