Feyyaz Uçar, Sergen Yalçın'ı açıkladı

Feyyaz Uçar Beşiktaş'ın teknik direktör adayını açıkladı! Samet Aybaba görüşme odasına

Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Hatayspor'u yendiği maçın ardından Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar teknik direktör adayları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ın deplasmanda Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Siyah-Beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar önemli açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş üst üste 3 maç yenilmez"

Takımın bugün sahada gösterdiği performansı beğendiğini belirten eski futbolcu "Beşiktaş üst üste 3 maç yenilemez. Çocuklar çok istekli ve arzuluydu. Bizim için ümit verdiler. Böyle mücadele etmeleri gelecek adına umut verici." dedi.

"Sergen Yalçın'da teknik direktör adayları arasında"

Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğunu kısa zamanda doldurmak istediklerini belirten Uçar "Teknik direktörler ile görüşüldü. Doğru kararı vermek istiyoruz. Kasımpaşa maçına yeni hoca ile çıkmak istiyoruz. Bu hafta içerisinde birkaç hoca ile daha görüşeceğiz. Sergen Yalçın, Beşiktaş'ın evladı adaylar arasında var. İsim söylememem lazımdı ama Beşiktaş'ın çocuğu olunca, insan dayanamıyor." dedi.

"Rıza Çalımbay ile ayrılamayız"

Geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdıkları teknik direktör Rıza Çalımbay ile dostluklarının baki olduğunu belirten eski Beşiktaşlı futbolucu "Rıza Çalımbay ile biz ayrılamayız. Bizim kader birliğimiz var. Bu profesyonel bir şey. Sadece Beşiktaş'ın teknik direktörlüğünden ayrıldı. İnşallah ileride yine beraber çalışacağız." dedi.

Rıza Çalımbay ateş püşkürmüştü 

Rıza Çalımbay geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında daha önce Beşiktaş'ta birlikte oynadığı Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'a "Tavsiyem, bir teknik direktör alıyorsanız, arkasında durun. Sizin desteğiniz olursa, iş farklı olur. Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar ile antrenmana gelirsiniz. Ben yalnız bırakıldım. Kesinlikle. Bir kere Feyyaz Uçar 'Rıza Çalımbay ile devam ediyoruz' dedi. Hepsi bu kadar." ifadeleriyle sitem etti.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI