Hüseyin Yücel: Korkaksınız, yolcusunuz!

Beşiktaş Kulübü'nün ikinci başkanı Hüseyin Yücel, TFF tarafından PFDK'ye sevk edilmesinin ardından sosyal medya hesabından TFF'ye tepki gösterdi. İşte detaylar (BJK Haber)

Beşiktaş Kulübü'nün ikinci başkanı Hüseyin Yücel, TFF tarafından PFDK'ye sevk edilmesinin ardından sosyal medya hesabından TFF'ye tepki gösterdi. Beşiktaş'ın kulüpten yaptığı açıklamada, "Ülke futbolunu en ufak bir eleştirel açıklamaya tahammül göstermeden sürekli para cezaları vererek, oyuna katkı sağlayan gönüllülerin tüm eleştiri haklarını bu vesileyle kısıtlayarak yönetmeye çalışan TFF yeni sevkleri açıkladı!" ifadelerine yer vermişti.

Bunu da sakın unutmayın! 

Hüseyin Yücel ise sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Sizler korkaksınız, olayları manipüle ediyorsunuz. Sizlerin vermiş ya da vereceği cezalar bizlere ancak madalya olur. Bizler Beşiktaş taraftarı olarak hep buradayız lakin sizler en kısa zamanda yolcusunuz. Bunu da sakın unutmayın."


Daha önce de Hüseyin Yücel, Semih Kılıçsoy'un TFF tarafından karşılaştığı duruma ilişkin şu açıklamayı yapmıştı: "Ay-Yıldızlı Beşiktaş armasını göğsünde başarıyla taşıyan Semih Kılıçsoy, sadece camiamızın değil Türkiye’nin gururudur. Mantığa aykırı hiçbir karar onu ve bizleri yolumuzdan döndüremez. Nereden gelirse gelsin Beşiktaş’a ve futbolcularımıza yönelik her türlü engel ve art niyetli eylemlere karşı biz buradayız. Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aba altından sopa gösteren, genç bir sporcunun kariyerini hiçe sayan karanlık zihniyetinin karşısında dimdik tek vücut olarak duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."






EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI