İşte Beşiktaş'ın yeni sağ beki

Beşiktaş, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor. İşte detaylar (BJKHaber)

Beşiktaş'ın Sağ Bek Transferi: Marius Wolf İle Anlaşma

Beşiktaş, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor. İkinci Başkan Hüseyin Yücel'in açıklamalarına göre, sağ bek ve stoper transferlerinde mutlu sona yaklaşıldığı belirtilmişti. Şimdi ise Beşiktaş'ın sağ bek transferinde anlaştığı ismin Borussia Dortmund'un formasını giyen Marius Wolf olduğu ortaya çıktı.

Alman devinden bedavaya geliyor 

28 yaşındaki tecrübeli sağ bek Marius Wolf ile yapılan anlaşmanın detaylarına göre, oyuncunun sözleşmesi haziran ayında sona erdiği için Beşiktaş'ın herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği belirtiliyor.

Ön Protokol Süreci

Ancak, transferde sadece bir pürüz kaldığı ifade ediliyor. Beşiktaş yönetimi, Wolf'ün haziran ayına kadar başka bir takımla anlaşmaması için ön protokol imzalanacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI