İşte Beşiktaş'tan ayrılacak 2 isim

Beşiktaş, TFF’nin Süper Lig takımlarına getirdiği 14 yabancı kuralı gereğince kotasını, Mitrovic’le doldurduğu için takımdan 2 yabancı oyuncusunu göndermeyi planlıyor.

Siyah-beyazlıların kulüpten göndermeyi planladığı tüm isimler yabancı.


Beşiktaş, TFF’nin Süper Lig takımlarına getirdiği 14 yabancı kuralı gereğince kotasını, Mitrovic’le doldurduğu için takımdan 2 yabancı oyuncusunu göndermeyi planlıyor.


Türk asıllı olmasına rağmen Ermenistan Milli Takımı’nda forma giydiği gerekçesiyle yabancı futbolcu olarak nitelendirilen Aras Özbiliz, gönderilecekler listesinin ilk sırada yer alıyor.


Listenin ikinci sırasında ise Luiz Rhodolfo'nun olduğu belirtildi. Siyah-beyazlı yönetimin, Rhodolfo ve Özbiliz'in menajerlerine en geç gelecek haftaya kadar kulüp bulunmasını istediği öğrenildi.


UEFA’yla Finansal Fair-Play Kuralları çerçevesinde yaptığı anlaşma gereğince kulübün gelir-gider bütçelerini dengede tutması gereken yönetim, bu konuda ilk adımı Kerim Frei’yı Birmingham City’ye göndererek attı.


Kerim'in Birminghm'a satılmasından 2 milyon 250 bin Euro’luk (9.1 milyon TL) gelir elde eden siyah-bryazlı yönetim, ek olarak oyuncunun ikinci yarıya ait 550 bin Euro’luk (2.2 milyon TL) maaşını ödemekten de kurtuldu.


Bu gelişmelerin ardından futbolcularının maaş bütçesi 34 milyon Euro’ya (142 milyon TL) gerileyenBu gelişmelerin ardından futbolcularının maaş bütçesi 34 milyon Euro’ya (142 milyon TL) geriledi.


Siyah-Beyazlılar, toplamda 64 milyon Euro’yu (260 milyon TL) bulan kulüp giderlerini 2 oyuncusunu satarak istediği seviyeye indirip transferleri sonrasında yapmayı planlıyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI