Joe Worrall'a yakın takip

Ocak ayından bu yana Beşiktaş forması giyen Joe Worrall, siyah-beyazlılarla 4 karşılaşmaya çıktı.

İngiltere Championship ekiplerinden Middlesbrough, Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Joe Worrall'ı yakından takip ediyor. İngiliz ekibi, Worrall'ın performansını gözlemleyerek gelecek transfer dönemi için planlarını yapıyor.


Middlesbrough'un Joe Worrall Takibi

Middlesbrough, Nottingham'la sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden Joe Worrall'ı takibe aldı. İngiliz ekibi, Beşiktaş'ın sezon sonu alacağı kararı bekleyerek oyuncunun durumunu yakından izliyor. Worrall'ın Beşiktaş'ta devam etmemesi durumunda Middlesbrough'un transfer için harekete geçeceği belirtiliyor.


Beşiktaş'ın Joe Worrall Performansı

Ocak ayından bu yana Beşiktaş forması giyen Joe Worrall, siyah-beyazlılarla 4 karşılaşmaya çıktı. Ancak İngiliz savunmacı, bu maçlarda gol ya da asist yapamadı. Performansıyla henüz bekleneni veremeyen Worrall, gelecek maçlarda performansını yükseltmeye çalışacak.


Joe Worrall'un Beşiktaş'taki Geleceği Belirsiz

Beşiktaş'ın sezon sonu alacağı karar, Joe Worrall'un geleceğini belirleyecek önemli bir faktör olarak ön plana çıkıyor. Middlesbrough, İngiliz savunmacının performansını dikkatle izleyerek, Beşiktaş'tan istenilen bonservis bedelini ödeyip transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.







EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI