Klopp'un yardımcısı Beşiktaş'a

Başkan Hasan Arat ve yönetimine çeşitli isimler önerildi. Bunlardan biri de Liverpool'da Jürgen Klopp'un yardımcılığını üstlenen Pepijn Linders oldu.

Beşiktaş Yönetimine Liverpool Teknik Adamının Yardımcısı Önerildi

Beşiktaş Futbol Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından takımı geçici olarak Serdar Topraktepe yönetecek. Ancak, Siyah-Beyazlılar gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına hız verdi. Başkan Hasan Arat ve yönetimine çeşitli isimler önerildi. Bunlardan biri de Liverpool'da Jürgen Klopp'un yardımcılığını üstlenen Pepijn Linders oldu.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Arayışı

Beşiktaş yönetimi, Fernando Santos'un ayrılmasının ardından takımın başına geçecek yeni teknik direktörü belirleme çalışmalarına başladı. Bu süreçte çeşitli adaylar üzerinde değerlendirmeler yapılırken, Pepijn Linders'ın ismi de gündeme geldi.

Pepijn Linders'ın Profili ve Deneyimi

Liverpool'da Jürgen Klopp'un yardımcısı olarak görev yapan Hollandalı teknik adam, sezon sonunda İngiliz ekibinden ayrılarak kendi kariyerine teknik direktör olarak devam etmeyi planlıyor. Futbol üzerine kaleme aldığı kitaplarla da bilinen Linders, genç yaşından itibaren antrenörlük yapıyor ve Liverpool'da 2. teknik adam olarak büyük saygı kazanmış bir isim.

Beşiktaş Yönetiminin Değerlendirmesi

Beşiktaş yönetimi, Pepijn Linders'ın önerilmesinin ardından henüz resmi bir girişimde bulunmadı. Ancak, Hollandalı teknik adamın profilini değerlendiriyorlar. Öte yandan, Linders'ın gelecek sezon için Ajax'ın da teknik direktörlüğüne getirilmek istendiği ve eski Liverpool oyuncusu Jordan Henderson'ın bu süreçte devrede olduğu aktarılıyor. Beşiktaş yönetimi, bu gelişmeleri dikkatle takip ederek en doğru kararı vermeye çalışacak.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI