Milli yıldıza transfer teklifi

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta flaş transfer gelişmesi ...

Beşiktaş, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için erken harekete geçti ve yaz transfer sezonuna hızlı bir başlangıç yapmayı planlıyor. Siyah-beyazlı ekip, milli yıldız için nabız yokladığı belirtiliyor.

Golcü aranıyor 

Teknik direktör Fernando Santos, Beşiktaş Futbol Koordinatörü Samet Aybaba ile yeni planlama için görüşerek transfer listesini hazırlamaya başladı. Kulüp, hücum hattında büyük bir değişiklik planlıyor. Vincent Aboubakar ve Jackson Muleka'nın yanı sıra Cenk Tosun'u da satmayı düşünen yöneticiler, öncelikle Pavlidis'i kadroya katmayı hedefliyorlar. İleri bölgede Semih Kılıçsoy'un yanına bir rotasyon oyuncusu alarak santrfor hattını güçlendirmeyi amaçlıyorlar.


Pavlidis listede 

Transfer dönemi henüz başlamadan Beşiktaş, Alkmaar'ın Yunan yıldızı Vangelis Pavlidis'i listeye aldı. 25 yaşındaki futbolcu, şu anda Hollanda Ligi'nde gol krallığı yarışında lider durumda ve bu nedenle özellikle İngiliz kulüplerinin radarında. Beşiktaş, Pavlidis'i transfer dönemi öncesinde Alkmaar'ı ikna etmeye çalışacak.


Salih Özcan harekatı 

Ayrıca, Beşiktaş'ın Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan için de nabız yokladığı bildirildi. Alman orta saha oyuncusu için takipte olan Beşiktaş'ın, sezon sonunda Alman kulübünün kapısını çalması bekleniyor. Salih Özcan bu sezon henüz gol veya asist katkısı sağlayamamıştır.





EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI