Rıdvan Dilmen: Beşiktaş şampi...

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'den çarpıcı şampiyonluk yorumu

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen 1-0 Beşiktaş’ın üstünlüğüyle sona eren Galatasaray-Beşiktaş maçına dair yorumlarda bulundu.

Rıdvan Dilmen Ntvspor’da yayınlanan %100 Futbol programında ‘’Daha Mart ayına gelmeden Beşiktaş’ın tek rakibi kaldı.O da Başakşehir.Beşiktaş ‘şampi’ değil, artık Beşiktaş ‘şampiy’ diyebiliriz.’’ dedi.

‘’GALATASARAY İÇİN 2016-2017 SEZONU SONA ERDİ’’

Dilmen, Galatasaray için 2016-2017 sezonunun sonra erdiğini belirterek ‘’Bundan sonra Galatasaray, puan kaybetmeye devam eder.Belki de bir bakarsın Podolski yarın Japonya’ya gider.Galatasaray, son mermisi olan taraftarı da harcadı.Bir sonraki evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçına 15.000 kişi bile gelmez.Taraftar, Dursun Özbek’in cebinden 120 milyon lira vermesini umursamaz.’’ dedi.

‘’TUDOR KURTARICI BİR ANTRENÖR DEĞİL’’

Igor Tudor’un kurtarıcı bir teknik direktör olmadığını söyleyen Rıdvan Dilmen ‘’Igor Tudor devre arasında kurtarıcı olarak getirebileceğin bir antrenör değil.Takımı sezon başı teslim edebileceğin bir antrenör.Sınavdan kötü not  aldı.Tudor’dan önce Galatasaray antrenmanları ‘lay lay lom’ şeklinde geçiyordu.Sıkı değildi.’’ açıklamasında bulundu.

Atiba hakkında da yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen ''Şımarıklık yapmak istemem ama Beşiktaş tarihine az çok hakimim.Atiba, Beşiktaş tarihine geçebilecek kapasitede bir futbolcu.Takıma müthiş katkı sağlıyor.Çok faydalı.'' dedi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI