Santos'un tazminatıyla ilgili şok iddia

Fernando Santos'un tazminatıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Portekizli teknik adamın tazminatı açıklanan 500 bin Euro'dan çok daha yüksek.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yollarını ayırmasının ardından gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başladı. Sergen Yalçın'ın öncelikli aday olduğu belirtilirken, menajerlerin önerisi olan Niko Kovac da gündemde. Ancak Fernando Santos'un tazminatıyla ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar:

Gerçek rakam ne? 

Fernando Santos'un tazminatıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Portekizli teknik adamın tazminatı açıklanan 500 bin Euro'dan çok daha yüksek. Bu rakamın dudak uçuklatan bir seviyede olduğu öne sürüldü.

Kovac ve Sergen Yalçın... 

Beşiktaş'ta teknik direktör arayışları devam ederken, Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın Sergen Yalçın ile görüşme yaptığı bildirildi. Ancak Yalçın'ın şu anda Antalyaspor'un başarısına odaklandığı ve temasın sezon sonunda sıklaşması bekleniyor.

Menajerlerin önerisi olan Niko Kovac ise Bundesliga'da Wolfsburg'u çalıştırmış deneyimli bir teknik adam olarak dikkat çekiyor. Kovac'ın yanı sıra, Yalçın'ın durumuna göre diğer hoca adaylarının da gündeme geleceği ifade ediliyor.

5.5 milyon Euro'ya gelmişti!


Süreç devam ederken Fernando Santos'la ilgili de flaş bir iddia ortaya atıldı. Siyah-Beyazlılar, Fernando Santos ve 9 yardımcısı ile 1.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Santos’la 4.5 milyon Euro garanti ücret ve 1 milyon Euro da reklam ödeneği üzerinden anlaşma yapılmıştı.

Sözleşmenin iptali sonrasında toplamda Portekizli hocaya 7 milyon 750 bin Euro, yardımcılarına da 6 milyon 750 bin Euro verilecekti.

Ülkesinde vergi borcu var

2016-17 döneminde ülkesinde yüzde 80 haksız gelir elde ettiği gerekçesiyle 4.5 milyon Euro vergi borcu ödeyeceği ortaya çıkan Santos’un, Beşiktaş’tan alacağından 2.5 milyon Euro feragat ederek, tazminatının da 500 bin Euro olarak gösterilmesini talep ettiği bildirildi. Bu arada yönetim de tazminat bedelini 500 bin Euro olarak açıkladı.




EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI