Semih Kılıçsoy çılgınlığı

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a dev takımlardan yakın takip! Almanya, İngiltere ve Hollanda...

Siyah-Beyazlı formayla son haftalarda ortaya koyduğu etkileyici performansla dikkat çeken genç yetenek Semih Kılıçsoy, dev kulüplerin radarına girdi. 18 yaşındaki santrfor, Almanya, İngiltere ve Hollanda'dan gelen ilgiyi üzerine çekmeyi başardı.


Semih'i yakın takip ediyorlar! 

Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Semih Kılıçsoy, Siyah-Beyazlı formayla sergilediği başarılı performansla büyük takımların dikkatini çekti. Almanya, İngiltere ve Hollanda'dan gelen yakın takip, genç futbolcunun geleceği konusundaki umutları arttırdı.


Aybaba'dan, 'Semih' açıklaması 

Beşiktaş'ın futbol patronu Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy'a duydukları güveni şu sözlerle dile getirdi: “Genç futbolcumuzla sözleşmemizi 2028 yılına kadar uzattık. Onlar bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimiz. Gençlerimize çok değer veriyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Semih’ten beklentimiz çok yüksek. Örnek bir futbolcu olsun, çok çalışsın ve disiplinli olsun. Beşiktaş’ımıza katkı sağlasın. Altyapıyla ilgili düşüncelerimizin ne kadar haklı olduğunu herkese göstersin.”


Beşiktaş Semih'te kararlı

Genç yetenek Semih Kılıçsoy'un performansı, uluslararası kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Beşiktaş, geleceğin yıldızları arasında parlayan Semih'i kadrosunda tutma konusundaki kararlılığını sürdürüyor. 

Fanatik 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI