Süper Tosic

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Dusko Tosic süper performansıyla büyük beğeni topladı

Geçtiğimiz hafta 3-3 biten Akhisar Belediyespor maçında Alexis Delgado yenilen 2 golde başroldeydi. Önce penaltı yaptıran ardından Tolga Zengin ile anlaşamayıp Beşiktaşlıları çıldırtan tecrübeli futbolcu Kayserispor maçında kesik yedi.


Teknik direktör Şenol Güneş, sol stoperde Dusko Tosic’i görevlendirdi. Daha önce bu bölgede kullandığı Necip’i kulübede bırakan kurt hoca, Tosic’e formayı emanet etti. Sırp futbolcu da sergilediği performansla defans için aranan adam olduğunu gösterdi.İlk yarıda rakip hücum oyuncularına göz açtırmayan Tosic, 41. dakikada da gole çok yaklaştı. Ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkartan Tosic, üst direğe takıldı.


En son Trabzonspor...


Marcelo ile oldukça iyi bir uyum yakaladığı gözlenen başarılı futbolcu kalan 3 maç öncesi de formayı kolay kolay bırakmayacağını gösterdi. Tosic en son 15 Mart’ta oynanan ve Beşiktaş’ın 3-0 kazandığı Trabzonspor maçında ilk 11’de görev almıştı. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI