Talisca patlamaya hazır

Beşiktaş'ın Hapoel Beer Sheva maçında en büyük kozu Talisca olacak

Kara Kartal’ın Fenerbahçe ve Karabükspor’la oynadığı karşılaşmalardaki futboluyla beklenenin altında bir görüntü çizen Talisca, teknik direktör Şenol Güneş’ten bu konuda uyarı almıştı. Bu gelişme sonrasında Hapoel Beer-Sheva’yla oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına hırslı bir şekilde hazırlanan Brezilyalı futbolcu, bu geceki mücadelede ortaya koyacağı futbolla takımına hayat vermeyi planlıyor.

Turner Stadı’ndaki karşılaşmada Cenk Tosun’un ardında gizli forvet olarak yer alacak olan 23 yaşındaki futbolcu, hocası tarafından sık sık rakip ceza alanı içerisine girip gol aramayla görevlendirildi. Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 15 maçta 7 gol ve 2 asistlik performans sergileyen genç yıldız, Hapoel’i de boş geçmemeyi istiyor.

Tolgay’a büyük iş düşüyor

Siyah-Beyazlılar’da son maçlardaki etkisiz görüntüsüyle dikkat çeken Oğuzhan Özyakup, Hapoel Beer-Sheva karşısında oyuna yedek kulübesinden başlayacak. Bu ismin yerine ilk 11’de çıkacak olan Tolgay Arslan’a bu gece büyük iş düşecek. Teknik direktör Şenol Güneş’in oyun planlaması çerçevesinde ilk düdükten itibaren orta alanda üstünlüğü ele geçirmeye çalışacak olan Kara Kartal’da bundan dolayı en önemli görev Tolgay Arslan’da olacak. Tolgay’ın, oyun kontrolüne ek olarak fizik gücüyle de ön plana çıkması gerekecek.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI