Tayyip Talha transferini Serdar Dursun bitirdi!

Beşiktaş'ın Tayyip Talha Sanuç transferinin perde arkası...

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile görüştüğü Tayyip Talha Sanuç için son anda devreye girdi ve transferi bitirdi. Adana Demirspor, Beşiktaş Futbol Koordinatörü Ceyhun Kazancı'nın, 1.5 milyon Euro bonservis + 300 bin Euro bonus ve % 25 sonraki satıştan pay teklifini kabul etti.

Tayyip Talha Sanuç transferinin perde arkası 

Beşiktaş, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor ile görüşmelerini sürdürdüğü Tayyip Talha Sanuç için son anda devreye girdi ve transferi bitirdi.

Adana Demirspor ile Serdar Dursun arasında anlaşma sağlanamadı ve Fenerbahçe'nin Tayyip Talha Sanuç için takas önerisi olumsuz sonuçlandı.

Bunun üzerine Adana ekibi, Beşiktaş'ın 1.5 milyon Euro bonservis + 300 bin Euro bonus ve % 25 sonraki satıştan pay teklifi kabul edildi.

MURAT SANCAK AÇIKLADI

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Tayyip Talha Sanuç'un transferi için Beşiktaş ile anlaştıklarını açıkladı.

Murat Sancak, şu ifadeleri kullandı:

"Tayyip Talha, Beşiktaş'a hayırlı olsun. Beşiktaş'a daha önce söz verdiğimiz için sözümüzde durduk. Kimseyle para pazarlığı yapmadım."

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI