Yerli ama Bundesliga'dan!

Beşiktaş için flaş transfer iddiası...

Beşiktaş Futbol Direktörü Samet Aybaba'nın, yerli teknik direktör tercihinin Nuri Şahin olduğu iddia ediliyor. Son dönemde gelen haberlere göre, Aybaba'nın önceliği Almanya'da Borussia Dortmund'dan ayrılacak olan Edin Terzic değil, daha önce Antalyaspor'da başarılı işler yapmış olan Nuri Şahin'e yöneliyor.

Samet Aybaba'nın Yerli Teknik Direktör Tercihi: Nuri Şahin

Aybaba'nın, Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğuna getirmek istediği ilk yerli teknik adamın Nuri Şahin olduğu belirtiliyor. Aybaba'nın, daha önce Antalyaspor'da gösterdiği performansı dikkate alarak Şahin'i tercih ettiği ifade ediliyor.

Transfer Dedikodularında Beşiktaş'ın Gündemi: Edin Terzic

Borussia Dortmund'dan ayrılacak olan Edin Terzic'in Beşiktaş'ın başına geçeceği iddiaları gündemde yer alsa da, Aybaba'nın tercihinin Nuri Şahin olduğu konuşuluyor. Aybaba'nın, en az 2 kez Alman ekibinin maçlarını izlemeye gitmesi, Terzic spekülasyonlarını artırmış olsa da, Aybaba'nın tercihi Nuri Şahin'e doğru olduğu belirtiliyor.

Nuri Şahin'in Teknik Direktörlük İstemi ve Gelecek Planları

Nuri Şahin'in gelecek sezon Alman ekibinin birinci adamı olabileceği konuşulurken, Şahin'in yeniden takım çalıştırmak istediği net ifadelerle ortaya konuldu. Şahin, teknik direktörlüğe geri dönmek istediğini ve liderlik etmek için hırslı olduğunu açıkça belirtti. 

Fotospor 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI