Beşiktaşlı umudunu yitirmez



ilk 6 dakika 2 gol yemek Beşiktaş gibi büyük takım için ne kadar amatörceyse 2.yarı da  muhteşem bir geri dönüşle kazanmakta tam bir büyük takım reaksiyonu. İlk yarı siyah. 2.yarı beyazdı. Bazen her şey aleyhine olduğunda bile kazanmak moral açısından çok önemlidir. Yalnız burada beni şaşırtan Karius'un Almanya'nın en iyi kalecilerinden birisi olması beklenirken tam tersi şekilde sıradanlaştığını görmek beni üzüyor. Beklentiler büyük olunca hayal kırıklığı da büyük olabiliyor. Şu maçta golleri Tolga yeseydi Bugün onu yerden yere vuruyorduk. Acilen nerede sıkıntı varsa çözülmeli. Önünde ki stoperlerinde sürekli değişmesi kaleci performansınsa etken olabilir. 
Kurtuluş reçetesi: Metin Ali Feyyaz'lar Sergen Yalçın'lar ya da altyapı da yasin sülün etkisi 
Beşiktaş ın altyapısından çok yetenekli isimlerin geleceği konuşuluyor. Geçmişten günümüze en büyük yıldızları kendi bünyemizden çıkardık.Aidiyet duygusu yüksek, iş ahlakı yüksek, Beşiktaşlılık ruhu ön planda olan gençlerimize ağırlık vermeliyiz.  Özkaynak düzeni sadece Beşiktaş ın değil hem de Türk sporunun kurtuluşudur. Bakınız Beşiktaş saha da mücadele ettiğinde kaybetse bile taraftar bağrına basar. Yeter ki o mücadele ruhunu görsünler. Cebinde ki son parayla bileti alan adamlar 2 milyon eurolar kazanıpta ruhsuz futbolcu görüp para beğenmeyen, sorun çıkaran, motivasyon olamayan adamı istemezler. Herkes Beşiktaşa hizmet ettiği oranda sevilir. Bu hep böyledir. Böyle de devam edecektir. Altyapımıza gelince Yasin Sülün hocamın bu konu da futbolcuları yetiştirmesi dışında zaman zaman gazetelere de düşen rakibe saygı ve fair play adına yaptığı hamleleri bir Beşiktaşlı olarak gururla takip ediyorum.Endüstriyel futbolun cilvesi başarı için her yol mübahtır yerine, Şerefinle oyna Hakkınla kazan ilkesi bizim en temel ilkemiz. Biz saha da formanın hakkını vermeyen ruhsuz futbolcu görmeye taammül edemiyoruz. İşte o ruhu altyapı da ince ince işleyen bütün hocalarımıza taraftarı olduğum Beşiktaş adına katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Şenol hoca gibi bir ustanın elinde altın gibi parlayacaklarına inanıyorum.O zamanını bekleyip kazanmayı biliyor. Şimdiden Türk futboluna Dorukhan ile Güven gibi 2 tane genci armağan etti diyebiliriz. Ben bunun devamının olacağını da düşünüyorum.
Bugün Beşiktaşımız için önemli bir gün derbi maçına çıkıyoruz. Cuma günü Norveçten dönen Beşiktaş 48 saat sonra pazar günü derbi maçına çıkmak zorunda bırakılıyor. Fb ile Gs Cuma günü oynadılar. Fb ile Beşiktaş pazartesi oynadılar. Deplasman da perşembe günü oynayıpta pazartesi oynamayan tek takım yine Beşiktaş. Bu planlama nasıl yapılıyor? TFF gibi bir kurum bunları hesap etmiyor mu? Kasıt aramak istemiyorum ama geçmişten günümüze bakınca malesef insanın aklına geliyor. Türk futbolu başarılı olmak istiyorsa bu entrikaları bırakacak hakeden şampiyon olacak. Bir diğer husus bugün stadı dolduran fedakar taraftarımızı canı gönülden tebrik eder, umarım güzel oyun ve galibiyet ile haftayı mutlu tamamlarız. Kalın sağlıcakla..
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI