Alimpijevic'ten ayrılık sinyali

Beşiktaş Emlakjet Basketbol Baş Antrenörü Dusan Alimpijevic'ten şaşırtan açıklama: ''Avrupa'daki Koçlar Beşiktaş İçin Sıraya Giriyor''

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Alimpijevic'ten Çarpıcı Açıklamalar

EuroCup'un heyecan dolu atmosferinde Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, final yolunda ilerlerken başantrenörleri Dusan Alimpijevic önemli açıklamalarda bulundu.

Alimpijevic, takımının performansını değerlendirirken, "Avrupa'daki koçlar da Beşiktaş için sıraya giriyorlar." diyerek rakiplerin Beşiktaş'ın potansiyelini gördüğünü belirtti. Paris karşısında sergilenen performansın önemine vurgu yaparak, takımının sert ve fiziksel oyununu övdü.

Sinan Erdem'deki Çılgın Atmosfer

Başantrenör, Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki atmosferin eşsizliğine dikkat çekerek, kendi seyircilerinin önünde oynamanın ve galibiyetin kolay olmadığını dile getirdi. Paris'e duyduğu saygıyı belirten Alimpijevic, ancak Sinan Erdem'deki atmosferin farklı bir deneyim olduğunu vurguladı.

Avrupa'daki Koçlar Beşiktaş İçin Sıraya Giriyor

Beşiktaş'ın Avrupa'da gözde bir kulüp haline geldiğini ifade eden Alimpijevic, organizasyonlarıyla dikkat çekmenin yanı sıra, Avrupa'daki koçların da Beşiktaş için ilgi gösterdiğini belirtti. Kulübün potansiyelini ve çekiciliğini vurgulayan Alimpijevic, Beşiktaş'ın Avrupa'da adından sıkça söz ettireceğine inandığını dile getirdi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI