Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunun ilk maçında 23 Temmuz Perşembe günü Danimarka temsilcisi Midtjylland'ı konuk edecek. Tüpraş Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak bu karşılaşmayı, İspanyol hakem Ricardo de Burgos yönetecek ve yardımcıları Iker De Francisco ile Asier Perez De Mendiola olacak.
Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörleri Vincenzo Italiano'nun ilk resmi maçını oynayacakları bu karşılaşmada, taraftarlarının önünde iyi bir sonuç almayı hedefliyor. Beşiktaş, Midtjylland'ı geçmesi durumunda 3. eleme turunda Tromsö (Norveç) ile Hradec Kralove (Çekya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
Maç öncesinde siyah-beyazlılarda üç eksik bulunuyor. Yeni transfer Leandro Trossard, kadroda yer almazken, kırmızı kart cezası olan Felix Uduokhai ile ayak bileğinde sakatlık yaşayan Wilfred Ndidi de mücadelede forma giyemeyecek. Beşiktaş, sezon öncesi hazırlık maçlarında 6 karşılaşma oynadı ve bu süreçte 2 galibiyet elde etti.
Beşiktaş, taraftarının önünde yaklaşık 2,5 ay aradan sonra sahaya çıkacak. Son olarak 9 Mayıs'ta Trabzonspor ile oynayan siyah-beyazlılar, bu maçla birlikte ev sahibi avantajını kullanarak rövanş öncesinde önemli bir adım atmayı amaçlıyor. Ayrıca, beş yeni transferin de sahada yer alması bekleniyor.












.png)

.png)




