Beşiktaş Hentbol Şubesi Kapanıyor mu?

Dünya hentbolunda yaşanan parasal sıkıntı Rumen basınının gündemine gelirken, Beşiktaş'ın da durumu mercek altına alındı.

Dünya hentbolunda yaşanan parasal sıkıntı Rumen basınının gündemine gelirken, Beşiktaş'ın da durumu mercek altına alındı.

Rumen basınında yer alan haberde, birçok kulübün hentbol şubelerine finansal kaynak yaratamadığı belirtildi. Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden bazı kulüplerin bu sorunu yaşadığı kaydedililirken, Avrupa'da da birçok ekibin mali durumunun kötü olduğu vurgulandı.

Danimarka Kulübü KIF Kolding'in iflas ettiği vurgulanırken, Beşiktaş'ta da oyuncuların mutsuz olduğu kaydedildi. Siyah beyazlı yönetimin oyuncuların ve şube çalışanlarının geride bıraktığımız sezondan 4 aylık maaşını ödemediği ifade edildi.

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın önceliklerinin hentbol olmadığını söylediğine ve hentbol şubesini kapatıp kapatmamayı düşündüğüne haberde yer verildi.

Bu arada Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında da oyuncuların son 3 aylık maaşının ödenmediğine haberde yer verildi.

Fikret Orman ne demişti?

Orman, "Daha da daralacağız. Ya bu şubeleri bu sene çekeceğiz ya yerli oyuncularla oynayacağız, ya da kısıtlı bütçeyle devam edeceğiz. Bugün karar verip ona göre hareket edeceğiz. Her gün öleceğimize bir kere ölmeye hazırım” demişti.

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek

Bu arada Beşiktaş, yaşanan bu sıkıntılara rağmen 2017-2018 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

ELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde D Grubu'nda mücadele edecek olan Beşiktaş, Makedonya'dan HC Metalurg, Ukrayna'dan HC Motor Zaporozhye, Fransa'dan Montpellier Handball, Rusya'dan Chekhovskie Medvedi ile eşleşti. Grupta yer alacak son takım ise ön eleme turu grubunu lider tamamlayacak Portekiz'den Sporting CP, Slovakya'dan Tatran Presov, Avusturya'dan Alpla HC Hard ve Finlandiya'dan Cocks takımlarından biri olacak.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 13-17 Eylül'de başlayacak ve 29 Kasım-1 Aralık tarihlerinde oynanacak karşılaşmalarla sona erecek.


Ajansspor.com 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI