Beşiktaş, yaz transfer döneminde gerçekleştirdiği etkili hamlelerle kadrosunu güçlendirmişti, ancak Joe Willock konusunda henüz istediği sonuca ulaşabilmiş değil. Salih Özcan ve Fabio Miretti'nin yanı sıra orta sahaya bir takviye daha eklemek isteyen siyah-beyazlılar, Willock için ocak ayında yeni bir girişimde bulunmayı düşünüyor.
Willock'un Newcastle United ile sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olması, Beşiktaş'ın bu transfer için bonservis bedeli ödemeden oyuncuyu kadrosuna katma planlarını güçlendiriyor. Ancak, İngiliz futbolcunun Premier Lig'de Liverpool'a attığı muhteşem gol, kulübün ona yeni bir sözleşme teklif etme ihtimalini artırmış durumda.
Beşiktaş transfer komitesi, yaz döneminde Willock'un menajeri ile 4 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına varmıştı. Ancak Newcastle United, siyah-beyazlıların 20 milyon euro'luk teklifini reddetmişti. Joe Willock, sezonun başında Newcastle formasıyla 5 maçta 2 gol kaydederek dikkatleri üzerine çekti.

.png)
.png)




.png)
.png)









.png)
.png)