Beşiktaş Soyunma Odasında Neler Yaşandı?

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Antalya'da 2-0 geriden gelip 3-2 kazanan talebelerini tebrik etti. İşte Siyah-Beyazlılar'ın soyunma odasında yaşananlar ve Sergen Yalçın'ın sözleri...

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Antalya'da 2-0 geriden gelip 3-2 kazanan talebelerini tebrik etti. İşte Siyah-Beyazlılar'ın soyunma odasında yaşananlar ve Sergen Yalçın'ın sözleri...

Beşiktaş, Antalya maçına 6 eksikle çıkarken iki de oyun sırasında sakat verdi. Rotasyonlu kadro 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarıda bambaşka bir kimliğe bürünen Siyah-Beyazlılar, sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı. 90 dakika sonunda ise soyunma odasında büyük bir coşku vardı.

Sabah'ın haberine göre, Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularına yönelik yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; "Futbolun içerisinde çok az denk gelebileceğimiz bir gece yaşadık. Bütün tersliklere rağmen mücadeleyi bırakmadınız. Burada güzel birliktelik oluşturduk. Kalitenizi sahaya yansıtarak kazandık. Kendinizle gurur duymalısınız. Beşiktaş'a ve kendinize yakışır bir şekilde sahaya koyduğunuz istek ve arzunun karşılığını aldık. Mücadele ettiğimizde kazanamayacağımız maçın olmadığını herkese gösterdik. Hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum."

GÖZLER ROSIER VE WELINTON'DA

Henüz sezon başı olmasına rağmen sakatlıklardan dolayı birçok oyuncusundan yararlanamayan Beşiktaş'ta gözler iki isme çevrildi.

Üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdiği için Antalyaspor maçında forma giyemeyen Valentin Rosier'in iki gün içinde tedavisinin tamamlanması ve Adana Demirspor karşılaşmasına yetiştirilmesi bekleniyor.

Sol dizinde problem olan Welinton'un ise 10 gün kadar sahalardan uzak kalacağı tahmin ediliyordu. Ancak tedaviye olumlu cevap veren Brezilyalı stoperin, Adana Demirspor maçında az da olsa forma giyme ihtimali bulunuyor.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI