Beşiktaş'ın Yeni Transferi Sosyal Medyayı Salladı

Beşiktaş'ın yeni tranfseri Nika Ninua, sosyal medyadaki paylaşımıyla dikkat çekti.

Beşiktaş'ın yeni tranfseri Nika Ninua, sosyal medyadaki paylaşımıyla dikkat çekti. Gürcü futbolcu kız arkadaşıyla birlikte Beşiktaş'ın maçını izlerken görüntüsünü sosyal medyadan paylaştı. Beşiktaşlı taraftarlar Nika Ninua'nın bu paylaşımına büyük ilgi gösterdi. Genç oyuncu kısa sürede twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi. 



Beşiktaş Nika Ninua Transferini Bitiriyor 

Transfer çalışmalarını uzun süre önce başlatan Beşiktaş Yönetimi, Aytemiz Alanyasporlu Fabrice N'Sakala’dan sonra Gürcü ekibi Dinamo Tiflis’te top koşturan 21 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Nika Ninua ile de anlaşmaya çok yaklaştı.
Henüz transferde görüştüğü hiçbir oyuncuyla ıslak imza atmayan siyah-beyazlılar, Nika Ninua konusunda Teknik Direktör Sergen Yalçın ile bir kez daha görüşecek. Daha önce yapılan toplantıda bu oyuncuya onay veren Sergen Yalçın’a, “son kararın mı” diye sorulacak. Ligin devre arasına doğru seçimi kazanmış olmasına rağmen Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin, Nika Ninua’yı çok öncesinden takip ettiği ortaya çıktı. Yönetime gelir gelmez transferde hazırlıksız yakalanmamak için uzun süre önce başlatılan çalışmalar neticesinde gündeme gelen Ninua için birçok scoutun olumlu raporlar verdiği bildirildi.


EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI