Beşiktaş'tan kritik galibiyet

Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Emlakjet, Akatlar'da Frutti Extra Bursaspor 'u ağırladı.

Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş Emlakjet, Akatlar'da Frutti Extra Bursaspor 'u ağırladı. 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 28. hafta maçında Beşiktaş Emlakjet, Frutti Extra Bursaspor’u konuk etti. Kıran kırana geçen maçta ev sahibi ekip rakibini 93-87’lik skorla devirdi ve ligde kalma yolunda çok kritik bir galibiyet aldı.

Bu sonuçla Beşiktaş Emlakjet 9. galibiyetini alırken düşme hattından da çıktı. Frutti Extra Bursaspor ise 11. yenilgisini yaşadı.

Beşiktaş’ta Allerik Freeman 31 sayı – 4 ribaund ile oynarken Parker Jackson-Cartwright 24 sayı – 7 asist – 5 ribaund ile öne çıktı. David McCormack 12 sayı – 11 ribaund, Jordan Usher 9 sayı – 4 ribaund, Egemen Güven 5 sayıyla oynadı.

Bursaspor’da Dave Dudzinski 17 sayı – 6 ribaund ile oynarken Andrew Andrews 13 sayı – 4 asist, Zach Auguste 15 sayı – 6 ribaund, Derek Needham 12 sayı – 9 asist – 4 ribaund, Onurap Bitim 15 sayı – 5 asist ile mücadeleyi tamamladı.

Çeyrek skorları:

1. çeyrek: 24-21

2. çeyrek: 47-42

3. çeyrek: 71-66

4. çeyrek: 93-87 

Eurohoops.net 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI