Hasan Arat ilk transferini yaptı!

Beşiktaş'ta başkanlığa aday olan Hasan Arat, ilk transferini gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ta başkanlığa aday olan Hasan Arat, ilk transferini gerçekleştirdi. Arat, yaklaşık 20 yıldır Yıldırım Demirören'in sağ kolu olarak bilinen Beşiktaş eski yöneticisi Şeref Yalçın'ı ekibine aldı. 

Hasan Arat ile büyük başarılara imza atacağını belirten Şeref Yalçın, kongre üyeleriyle yaptığı durum değerlendirme, "Yıldırım Demirören'le çok büyük projelere imza attıktan sonra sayın Hasan Arat'la yoluma devam ediyorum. Benim dönemimde Demirören Grubu'nun sponsorluğunda basketbolda şampiyonluğa ulaşmıştık. Maalesef şu anda basketbol takımımızın durumu içler acısı. Ben Beşiktaş'ın ardından TFF'de görev almıştım. Büyük başkan Yıldırım Demirören'le birlikte Türk Futbolunu zirveye taşımıştık. Sayın Arat'ın önderliğinde Beşiktaş'ta büyük başarılara imza atacağız" dedi. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI