Beşiktaş'ın beklediği kurtarıcı geldi!

İsrailli menajer Pini Zahavi'nin İstanbul'a gelerek Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Daniel Amartey gibi oyuncuların sorunlarını çözmek için harekete geçtiği ortaya çıktı.

Zahavi'nin İstanbul Ziyareti: Beşiktaş'ta Flaş Gelişmeler!

İsrailli menajer Pini Zahavi'nin İstanbul'a gelerek Vincent Aboubakar, Valentin Rosier ve Daniel Amartey gibi oyuncuların sorunlarını çözmek için harekete geçtiği ortaya çıktı. Zahavi'nin yeğeni Nir Zahavi'nin, Beşiktaş Asbaşkanı Hüseyin Yücel ile yaptığı görüşme ise pek çok dedikoduyu beraberinde getirdi.


Nir Zahavi'den Sürpriz Sözler: "Sorunları Çözerim, Forvete Dünya Yıldızı Getiririm"

İddialara göre, Nir Zahavi, Yücel'e "Sizi sorunlarınızdan kurtarırım, ayrıca forvete dünya çapında bir oyuncu getirebilirim" sözü verdi. Bu iddianın ne kadar doğru olduğu henüz netlik kazanmış değil, ancak Zahavi'nin İstanbul'a gelmesiyle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor.


Hasan Arat'ın Görüşme Planları: Hansi Flick ile Buluşacak mı?

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın, Almanya'da Hansi Flick ile bir görüşme gerçekleştireceği iddiaları da gündeme bomba gibi düştü. Arat'ın daha önce Bayern Münih ve Alman Milli Takımı'nın eski hocasıyla bir araya geldiği biliniyor. Flick'in tekrar gündeme gelmesinin sebebi ise Zahavi'nin İstanbul'a gelmesi. Çünkü Pini Zahavi, aynı zamanda Flick'in menajeri olarak biliniyor.

West Ham United'dan Flick'e Teklif: İngiliz Basınında Yankı Uyandırdı

Bu arada İngiliz basınında yer alan haberlere göre West Ham United, Flick ile 3 yıllık bir anlaşma için 20.5 milyon sterlin önerdi. Bu gelişmeler, Flick'in geleceğiyle ilgili spekülasyonları daha da artırdı.

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI