Karius için flaş transfer iddiası

İngiltere'nin Liverpool'dan kiralık olarak gelen ve 2 sezondur Beşiktaş forması giyen Alman kalecisi Lorius Karius'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İngiltere'nin Liverpool'dan kiralık olarak gelen ve 2 sezondur Beşiktaş forması giyen Alman kalecisi Lorius Karius'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alman basını Karius'a kimin talip olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle değişim rüzgarları devam ediyor. Yeni bir kadro planlaması isteyen 47 yaşındaki çalıştırıcı, fikirlerini yönetim ile paylaştı. 

Liverpool'dan kiralık olarak gelen ve 2 sezondur Beşiktaş forması giyen Alman file bekçisi Lorius Karius'un biletinin kesildiği de gelen bilgiler arasında Yediği hatalı gollerle bu sezon taraftarların sık sık eleştirilerine maruz kalan Alman kalecinin yeni adresi ise ülkesi olabilir. 

Bild’in haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin, Loris Karius’u kadrosuna katmak istiyor. Alman kalecinin de bu teklife sıcak bakabileceği gelen bilgiler arasında. Herta Berlin, 35 yaşındaki Rune Jarstein’in yerine kaleyi Loris Karius’a emanet etmek ve uzun süreli sözleşme yapmak istiyor. 

Alman ekibinin, finansal açıdan herhangi bir riski bulunmadığı ifade edildi. Ancak, Hertha Berlin’in dışında İngiliz ekibi West Ham'ın da Karius’u istediği iddia edildi. Önümüzdeki transfer dönemi hem Beşiktaş hem de Karius için bir hayli yoğun geçecek gibi gözüküyor. 

EN ÇOK İZLENEN VİDEOLAR
youtube kanalımıza abone olun





Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallar veya ilgili mevzuat kapsamında kamu veri tabanları üzerinden ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri sağlamak, geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır.

KABUL EDİYORUM ÇEREZ POLİTİKASI